Stiri Interne

Fotografia cu care Andreea Marin a strans aproape 50.000 de like-uri

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin a strans aproape 50.000 de like-uri cu o fotografie realizata in curtea casei sale. Iata ce instantaneu a fost atat de apreciat de fanii ei.

andreea-marin-foto-likeuri

Andreea Marin este din ce in ce mai populara pe Facebook. Are o comunitate de peste 1 milion de fani care o urmaresc zilnic si se implica in proiectele pe care aceasta le comunica pe reteaua de socializare.

Recent, vedeta a postat o fotografie realizata in curtea casei sale, inainte sa plece la o emisiune, instantaneul acumuland pana acum aproape 50.000 de like-uri si sute de comentarii. Fanii au complesit-o cu mesaje laudative precum:

„Andreea esti o femeie frumoasa,inteligenta ai facut foarte multe lucruri minunate in viata ta dar ce ma bucura cel mai tare este ca lumea apreciaza acest lucru si te percep la adevarata ta valoare,dupa parerea mea esti cea mai iubita vedeta din tara cu cele mai multe mesaje pozitive si pe buna dreptate, mult succes in continuare,toate cele bune!!!!!!”

„Esti delicata ,frumoasa ,desteapta ,o femeie adevarata iubita de toti romanii”.

„Zana noastra buna si frumoasa ,vei ramane vesnic tanara,cu sufletul tau bun”.

„Esti un adevarat model …..da, asa ceva trebuie promovat……ea este vedeta, nu fufele pe care le promoveaza anumite ziare, te pup Andreea!!!!!”

„As vrea sa te vad cat mai des la televizor: frumoasa, desteapta, convingatoare in tot ce spui si faci. Sa fii sanatoasa si fericita! Te astept!”

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu