News Stiri Interne Vedete

Sotul Antoniei a ajuns de urgenta la spital

Scris de Alexandru Manea

Sotul Antoniei a ajuns de urgenta la spital dupa ce si-a rupt piciorul. Acesta se simte bine, insa nu se stie daca va putea veni luna aceasta in Romania, cand ar trebui sa se judece un nou termen al divortului. Cei doi se lupta pentru custodia fiicei lui, dar procesul il afecteaza si pe Alex Velea. Culmea, fiul lui poarta numele lui Vincenzo Castellano.

antonia (1)

Vincenzo Castellano, sotul Antoniei, a ajuns recent la spital dupa ce a suferit o fractura grava la picior. Tatal acestuia a vorbit despre problemele lui de sanatate intr-o interventie la Antena Stars”Și-a rupt un picior, dar acum este bine”, a declarat Ciro Castellano.

Intrebat ce se intampla cu divortul acestuia, Ciro Castellano declara ca totul depinde de Antonia, pe care nu a mai vazut-o de luni de zile. ”Maya o iubeşte foarte mult pe Antonia, ea nu a mai mai venit la ea să o vadă de trei luni jumate. Dar o vede de trei ori pe an. Copilul s-a făcut mare şi simte nişte lucruri. Noi vorbim foarte frumos despre mama ei. Când a venit şi Velea în Italia, a fost surprinsă”, a adăugat acesta.

antonia-1

Desi procesul de divort a inceput de mai bine de doi ani de zile, Antonia si Vincenzo Castellano nu sunt inca, oficial, separati.

”Eu nu ştiu ce se întâmplă, pentru că suntem aşa de obosiţi de povestea asta, încât aşteptăm să se întâmple totul după cum vrea doamna. Pentru noi e totul făcut…  Nu mai ştiu ce să mai spun. Şi eu cred că trebuie să îmi iau un avocat în Italia. Sperăm să se termine mai repede, şi aşa a costat foarte mult”, a mai spus Ciro Castellano.

antonia velea

Situatia este extrem de complicata din cauza custodiei fiicei lor, Maya. In timp ce micuta creste in Italia, la Napoli, cu tatal si bunicii ei, Antonia cere custodie comuna. In schimb, amanarea pronuntarii divortului complica lucrurile si in relatia cu Alex Velea. Din cauza faptului ca Antonia este inca sotia lui Vicenzo Castellano, aceasta nu si-a putut boteza baiatul, care are deja un an si trei luni. Ba mai mult, fiul lui Alex Velea a primit numele de familie al Antoniei, respectiv al fostului sot, si se numeste Dominic Castellano.

Scrie un comentariu