Carusel Stiri Interne

Fostul si actualul Madalinei Ghenea – care este mai „dotat”

Scris de Alexandru Manea

Gerard Butler si Michael Fassbender, fostul si, respectiv, actualul iubit al Madalinei Ghenea, au fost analizati de renumita antrenoare de fitness Kinga Sebestyen. Iata care este mai bine lucrat la corp si cat de repede s-ar putea defini daca ar face sport cu aceasta.

gerard-butler-michael-fassbender

Madalina Ghenea iubeste din nou. Dupa despartirea de Gerard Butler (44 de ani), frumoasa romanca traieste acum o poveste de dragoste alaturi de actorul Michael Fassbender (36 de ani), cu care a ajuns si in Romania, in secret, asa cum v-a informat in exclusivitate Agentia de Presa Mondena.

Amandoi sunt in voga la Hollywood, si nu numai, sunt sexy si cu trupurile bine lucrate la sala. Sau… aproape bine. Asta deoarece, rugata de Click sa le comenteze silueta, renumita antrenoare de fitness Kinga Sebestyen spune ca Butler ar mai avea putin de lucrat in zona aripioarelor. Bineinteles, daca acesta ar dori acest lucru.

„Gerard Butler are cam 4-5 kg in plus, asezate uniform. Are, ce-i drept, aripioarele cam mari. Daca ar sta cu mine o luna, ar slabi 5 kg facand miscare doar de trei ori pe saptamana. Asta ar presupune cate doua ore de fiecare data. O ora cu programul meu de cardio Fat Burning si o ora de tonifiere cu greutati pentru brate, abdomen, fese si picioare. Grasimea poate disparea usor in cazul lui tinand cont ca intr-o ora de Kangoo Jumps la Fat Burning arzi cam 1.000 de calorii”, a declarat Kinga.

gerard-butler-madalina-ghenea1

Cat despre Michael Fassbender, antrenoarea de fitness care a lansat fenomenul Kangoo Jumps spune ca arata mult mai bine si ca nu ar avea nevoie de lucru la sala.

madalina-michael

 

„Michael Fassbender arata foarte bine. Are un corp frumos, soldurile si bratele sunt bine lucrate. Abomenul e foarte bun, desi nu se vad patratelele proeminent. Insa daca si-ar dori acest lucru s-ar putea rezolva in 2 saptamani”, a adaugat ea.

Contactata de ADPM.ro, Kinga Sebestyen a subliniat cele declarate pentru Click, adaugand faptul ca diferenta de varsta dintre ceij doi nu este relevanta.

“Nu conteaza varsta daca doresti sa arati bine. Daca lucrezi bine si gandesti pozitiv te poti defini oricand si poti arata la 45 de ani mai bine decat unul la 25. Asa ca nu conteaza ca unul e mai mare cu opt ani decat celalalt. Daca isi doreste acest lucru, Butler ar putea avea un trup chiar mai bine lucrat decat Michael”, ne-a spus Kinga.

Kinga Sebestyen 3

Cine este Kinga Sebestyen

Kinga Sebestyen este de 18 ani instructor de aerobic, step, fitball, pilates si lector la Federatia Romana “Sportul pentru Toti”. Din 2008 organizeaza cursuri pentru persoanele care doresc sa devina instructori de Kangoo Jumps, lansand pana in prezent mii de specialisti care au ajuns sa antreneze sute de mii de oameni din intreaga lume.

Kinga Sebestyen este trainer coordonator si specialist al Academiei Internationale a Trainerilor de Kangoo Jumps, coordonand programe si oferind diplome de merit. In plus, este autoarea unuia din cele mai eficiente programe de slabit, Fat Burning, pentru care a fost premiata la nivel international.

Scrie un comentariu