Stiri Interne

Fostul iubit si actualul sot al Adelei Popescu sunt prieteni

Scris de Administrator

Daca lumea, in general, e mica, si mai mica este cea a vedetelor din showizul autohton. Cea mai recenta dovada vine de la Radu Valcan si Dan Bordeianu, sotul, respectiv fostul iubit al Adelei Popescu. Cei doi s-au intalnit aseara la o terasa si s-au pozat, prieteneste, impreuna.

Fostul iubit si actualul sot al Adelei Popescu sunt prieteni

Cel care a publicat poza pe Instagram este Radu Valcan. Mai mult, el l-a laudat pe fostul sotiei sale, mesajul din postare fiind “M-am intalnit cu un om talentat…;)”.

M-am intâlnit cu un om talentat…😉 @raduvalcan @dan_bordeianu

A post shared by Radu Valcan (@raduvalcan) on

Bineinteles ca poza a strans rapid mii de likeuri si reactiile internautilor nu au intarziat sa apara. Chiar daca au fost si cateva comentarii ironice, de genul “#modernfamily”, majoritatea fanilor au avut numai cuvinte de lauda la adresa celor doi actori. Gestul lor a fost apreciat ca fiind unul de “normalitate”, “civilizatie” si care denota ca sunt oameni “educati”, cu “bun simt si caracter”.

Radu Valcan si Adela Popescu formeaza unul dintre cele mai frumoase dar si solide cupluri din peisajul monden romanesc. Sunt impreuna de opt ani, de trei sunt casatoriti, iar de aproape doi ani sunt parintii unui baietel minunat, Alexandru. In aceste conditii, e normal ca el sa fie sigur pe el si sa nu aiba nicio urma de gelozie atunci cand vine vorba de fostii sotiei sale.

Si-am plecat #weekendlamare

A post shared by Radu Valcan (@raduvalcan) on

Adela Popescu și Radu Vâlcan i-au tăiat moțul băiatului lor. Iată ce a ales Alexandru de pe tăviță!

Si Dan Bordeianu are acum o familie fericita si a depasit de mult despartirea de Adela. Desi isi traieste povestea departe de lumina reflectoarelor, el s-a casatorit in 2016 cu o tanara pe nume Teodora, iar de anul trecut au impreuna o fetita.

 

 

Scrie un comentariu