Stiri Interne

Fosta sotie a lui Razvan Simion si-a refacut viata

Scris de Ana Kozma

Daca Razvan Simion tocmai a anuntat despartirea de Lidia Buble dupa o relatie de aproape 5 ani, fosta sotie a omului de televiziune si-a refacut viata alaturi de alt barbat si este extrem de fericita.

Fosta sotie a lui Razvan Simion si-a refacut viata

Inainte de a se iubi cu Lidia Buble, Razvan Simion a fost casatorit cu Diana. Femeia care, de altfel, i-a daruit si doi copii. Imediat dupa divort insa, Diana a parasit Bucurestiul alaturi de acestia. Fosta sotie si copiii lui Razvan s-au mutat la Timisoara, acolo unde si-au construit o noua viata.

Daca povestea de iubire dintre Razvan Simion si Lidia Buble a ajuns la final, iata ca Diana este fericita cu noua sa viata. Este implinita alaturi de cei doi copii, dar si de barbatul care ii sta alaturi. Conform cancan.ro, este vorba despre Radu Bita, un om de afaceri din Timisoara.

Cei doi se cunosc de 20 de ani, dar s-au revazut la un eveniment in urma cu ceva vreme. S-au placut, iar apoi relatia dintre ei a evoluat in mod natural.

„Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, imi place sa traiesc linistit. Cu copiii ma inteleg foarte bine, sunt copii mega cuminti, politicosi, destepti. Tot ce isi poate dori un parinte. Diana ma ajuta, ne sustinem reciproc”, povesteste barbatul.

Razvan Simion si Diana au fost casatoriti timp de 13 ani. Se cunosc inca de cand aveau 22 de ani, din anul 2000, cand locuiau in Resita. S-au casatorit in 2003 si s-au mutat in Bucuresti. Au devenit parintii a doi copii, Ianca si Tudor. Au divortat insa in anul 2016.

Cum au impartit bunurile Razvan Simion si fosta sotie la divort

Scrie un comentariu