Stiri externe

Fosta sotie a lui Michael Jackson are cancer! Cum a reactionat Paris cand a aflat

Scris de Ana Kozma

Debbie Rowe, fosta sotie a lui Michael Jackson si mama a doi dintre copiii regretatului Rege al Muzicii Pop, a fost diagnosticata cu cancer si urmeaza sa fie operata in curand. Iata cum a reactionat fiica sa, Paris Jackson, cand a aflat trista veste!

michael-jackson-familie1

Debbie Rowe, femeia cu care Michael Jackson a fost casatorit in perioada 1996 – 1999 si care i-a daruit Regelui Muzicii Pop doi copii, a fost diagnosticata cu cancer la san si urmeaza ca, in cel mai scurt timp, sa fie supusa unei interventii chirurgicale de extirpare a tumorii.

paris-jackson-debbie-rowe1

Conform presei internationale, tragica veste a facut-o pe fiica lui Michael Jackson, Paris, sa revina la sentimente mai bune fata de mama ei si sa-i fie acesteia alaturi in momentele grele prin care trece.

paris-jackson-debbie-rowe

In ultimii ani, Paris nu a avut o relatie prea buna cu cea care i-a dat viata, insa vestea ca aceasta sufera de cancer a facut-o pe tanara sa ii transmita cat de mult o iubeste. Mai mult, se pare ca Paris Jackson va merge sa isi viziteze mama imediat dupa interventia chirurgicala la care aceasta urmeaza sa fie supusa curand.

Scrie un comentariu