Stiri externe

Fondatorul Uber, relație cu un manechin Victoria’s Secret

Scris de Ana Kozma

Puțină lume știe cine este fondatorul Uber, platforma de ridesharing care s-a dezvoltat în lumea întreagă. Numele lui este Travis Kalanick, are 44 de ani, o avere de aproape 3 miliarde de dolari și o iubită manechin Victoria’s Secret.

Fondatorul Uber, relație cu un manechin Victoria’s Secret

Chiar dacă este unul dintre cei mai bogați oameni din lume, Travis Kalanick nu este o figură extrem de cunoscută. Nu mulți știu nici faptul că el este fondatorul Uber, platforma de ridesharing celebră în toată lumea. Travis are 44 de ani și averea lui se ridică, în prezent, la aproape 3 miliarde de dolari.

Nici la capitolul viață amoroasă nu stă omul de afaceri prea rău. Se pare că fondatorul Uber se iubește cu un manechin Victoria’s Secret. Iubita lui se numește Daniela Lopez Osorio, are 27 de ani și este o femeie extrem de furmoasă. Conform presei internaționale, cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproximativ o lună. Au început o relație, însă își doresc să o țină cât mai departe de ochii curioșilor. Cel puțin momentan.

Daniela vine din Columbia și are o carieră de succes în lumea modelling-ului. A apărut în celebra publicație Sports Illustrated, iar anul trecut a filmat pentru un videoclip al lui Maluma cu The Weeknd.

Travis Kalanick a renunțat la studii în anul 1998, atunci când a și dat startul primului său business. Era vorba despre un serviciu online de schimb și transfer de date. Compania a dat faliment în anul 2000, atunci când i s-a intentat un proces de încălcare a drepturilor de autor. A luat-o apoi de la zero și a pornit un nou business care nu s-a terminat bine nici de această dată. După ce a fraudat Fiscul, Travis a reușit să scape de acuzații, însă a fost nevoit să vândă compania.

În 2009, Travis Kalanick și Garrett Camp s-au asociat și au dat naștere la ceea ce cunoaștem azi sub numele de Uber. Nici aici, scandalul nu a stat departe de el. Travis a fost acuzat de mai mulți angajați de sexism și de faptul că a ignorat plângeri despre hărțuiri sexuale în cadrul companiei. A demisionat astfel, atât din poziția de CEO, cât și din board-ul Uber, vânzând 90% din acțiunile pe care le avea.

Elon Musk, fondatorul Tesla, a devenit tatic. Ce avere are in prezent!

Scrie un comentariu