Stiri Interne

Fostul MasterChef Florin Dumitrescu a lansat pe piata sandvisuri controversate

Scris de Alexandru Manea

Florin Dumitrescu, fostul membru al juriului de la MasterChef, in prezent jurat la „Iadul Bucatarilor”, a lansat pe piata mai multe sortimente de sandisuri pe seama carora au aparut critici pe internet. Iata ce s-a scris si ce spune chiar si Lucian Mindruta.

florin-dumitrescu-sandvis

Florin Dumitrescu si-a folosit imaginea publica, pompata odata cu participarea la „MasterChef” si „Iadul Bucatarilor” pentru a lansa o noua afacere.

Chef-ul a scos pe piata mai multe sortimente de sandvisuri, ambalate si vandute in supermarketuri, pe eticheta carora apare fotografia lui. Cei care le-au testat critica insa ceea ce contin. Astfel, conform celor de la Metropotam.ro, sandivsurile nu ar include cantitatile de ingrediente prezente pe eticheta.

sandwich-florin-dumitrescu

La sandvisul jambon de casa, ce costa 13,25 lei, acestia se plang ca painea este in proportie de 80%, si nu de 50%, asa cum scrie pe eticheta. La fel, la sandivsul cu piept de pui, crema de branza si avocado, de 13,65 lei, unde se specifica, oficial, ca bagheta multicereal este in proportie de 40%.

mesaj-lucian-mindruta-florin-dumitrescu

Lucian Mindruta a tinut, la randul lui, sa critice initiativa lui Florin Dumitrescu, insinuand ca s-a grabit sa se implice in aceasta afacere.

„Iti faci un brand la televizor. Dupa aia faci un sandvis mai slabutz la gust decat brandul. Stii cum se numeste asta? Simplu: ai inceput sa-ti mananci din glorie. In loc s-o inmultesti”, a mentionat el pe Facebook.

Scrie un comentariu