News

Florin Calinescu da reteta relatiei perfecte! Afla ce ii trebuie unui cuplu ca sa fie mereu fericit!

Scris de Christian Stan

Invitat la CanCan TV, Florin Calinescu a vorbit despre relatii si a recunoscut faptul ca, uneori, dragostea nu mai dureaza nici macar trei ani. Vedeta PRO TV are propria lui teorie asupra relatiei ideale si este convins ca secretul fericirii intr-o relatie este acela de a avea doua toalete in aceeasi casa.

Florin Calinescu a vorbit, nestingherit, despre relatii cand a fost invitat in platou la CanCan TV si a citat-o pe Chaterine Zeta Jones in ceea ce priveste secretul fericirii in cuplu.

„Secretul unui cuplu reusit este sa ai doua toalete in aceeasi casa. Imagineaza-ti o Angelina Jolie constipata si un Brad Pitt care asteapta cufurit dupa ea”, spune actorul.

Florin Calinescu este de parere ca dragostea este relativa, ca nu dureaza mult, iar apoi intre cei doi intervine o relatie de convietuire ce necesita multe compromisuri.

„Asta cu dragostea e relativa. Cat suporti sa fii indragostit? Cunosti o fata, e normal sa luati o casa, apar copii, trebuie platite facturile. Acum femeile se plang daca le apare un rid de la sarcina”, a mai declarat Florin Calinescu.

Scrie un comentariu