News

Florin Busuioc, cel mai bun prezentator meteo al anului

Florin Busuioc, prezentatorul rubricii Vremea din cadrul Stirilor Pro Tv, a mers la Zurich pentru a intra in posesia premiului pentru cel mai bun prezentator al anului, distinctie oferita de Societatea Europeana de Meteorologie.

Florin Busuioc, care insita ca meritul acestui premiu este al intregii echipe alaturi de care lucreaza, a intrat in aceasta competitie la propunerea Societatii Meteorologice Romane.

In zilele petrecute la Zurich, prezentatorul Pro Tv a participat, alaturi de meteorologi si hidrologi din lumea intreaga, la comunicari stiintifice pe diverse teme.

„Desi la inceput m-am simtit usor stingher printre atatia oameni de stiinta, m-am simtit onorat ca am avut sansa de a fi printre ei. Ce-i drept, constructia noastra, a oamenilor, ne permite sa facem legaturi foarte rapide intre noi, indiferent de subiectul de discutie, asa ca pâna la urma am fost „acceptat” si integrat fara probleme”, delcara Florin.

Anul acesta, schimbarile climaterice din ultimii ani au fost tema principala a discutiilor, iar in cadrul conferintelor au fost propuse solutii pentru o mai buna prognozare a fenomenelor extreme care apar tot mai frecvent.

Scrie un comentariu