Stiri Interne

Florin Busuioc a facut infarct pe scena. Medicii i-au salvat viata in ultimul moment!

Scris de Alexandru Manea

Florin Busuioc, actorul cunoscut publicului drept Busu, cel care prezinta Meteo la Pro TV, a suferit aseara un infarct in timp ce juca intr-o piesa la Filarmonica din Craiova. Nu a putut fi transportat cu elicopterul la Bucuresti, astfel ca a fost supus operatiei de urgenta la Spitalul de Urgenta din Craiova.

Florin Busuioc a facut infarct pe scena. Medicii i-au salvat viata in ultimul moment!

Florin Busuioc a suferit un infarct aseara in timpul unui spectacol in care juca pe scena Filarmonicii din Craiova. Actorul, in varsta de 56 de ani, cunoscut publicului si drept Busu, cel care prezinta Meteo la Pro TV, si-a anuntat colegii ca ii este foarte rau si ca nu poate sa respire.

A iesit din locatie pentru a respira aer proaspat, s-a asezat pe scaun, insa s-a prabusit brusc. Colegii au chemat salvarea de urgenta.

Medicii au constatat ca a suferit un infarct miocardic si au incercat sa il resusciteze. Procedura a avut succes, insa actorul trebuia transportat de urgenta la spital pentru interventie chirurgicala. Nu a putut fi dus insa la Bucuresti cu elicopterul din pricina conditiilor meteo nefavorabile, astfel ca a fost dus la Spitalul de Urgenta din Craiova.

Acolo a fost intubat si ventilat mecanic si supus apoi unei operatii de montare a unui stent la inima. Echipa a fost formata din medici tineri, unii sositi de la Bucuresti sau Targu Mures.

Interventia a fost una de succes, dupa cum declara Cristina Geormaneanu, purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta din Craiova. Momentan, actorul se afla internat in spital.

Busu e om simplu: “Nu cunosc magazine de fite, nu am fost in Dubai si nu stiu ce inseamna SPA!”

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu