News

Crunt! O patroana de televiziune sufera de anorexie? Are doar 39 de kilograme la 24 de ani!

Scris de Alexandru Manea

Flavia Apostol, fost reporter la Money Channel, si director al televiziunii online Woman TV, are 24 de ani si a trecut demult pragul anorexiei. Tanara are doar 39 de kilograme, si un trup foarte firav, brate si picioare foarte subtiri ce contrasteaza cu bustul marit chirurgical.

flavia-apostol-anorexica

Bianca Dragusanu, Daniela Crudu si Madalina Pamfile erau pana de curand considerate vedetele aproape anorexice din Romania.

Iata ca exista cineva, care apare „pe sticla”, ce poate fi cu usurinta incadrat in sfera anorexiei. Flavia Apostol, o tanara de 24 de ani, fost reporter la Money Channel, a ajuns in prezent sa cantareasca doar 39 de kilograme, dupa cum informeaza Cancan.

In prezent, ea manageriaza televiziunea online Woman TV pentru care apare si in ipostaza de reporter, luand interviuri invitatilor.

reportera-anorexica

Flavia este extrem de slaba, are bratele si picioarele foarte subtiri si pare ca abia se tine pe picioare. In schimb, si-a marit sanii apeland la implanturi cu silicon, si-a modificat buzele si pometii, pentru a fi mai feminina.

flavia-apostol-anorexica-1

Desi este vizibil extrem de firava, Flavia sustine ca mananca la ore fixe, controlat si nu se infometeaza. „Am lucrurile foarte bine stabilite. Am mese la ore fixe. Consum doar un numar exact de calorii”, a marturisit ea, conform Cancan.ro.

Flavia Apostol a fost, de altfel, iubita lui Tudy, cel care a avut o idila si cu Oana Zavoranu.

Scrie un comentariu