Stiri Interne

Fiul Nicoletei Luciu are interzis sa manance la scoala

Scris de Alexandru Manea

Zsolt Jr, fiul cel mare al Nicoletei Luciu, nu mananca la scoala privata la care este inscris, deoarece parintii lui isi doresc sa aiba un regim alimentar sanatos, bazat pe legume, carne rosie si fructe.

luciu-familie

Nicoleta Luciu este foarte grijulie in ceea ce priveste sanatatea copiilor ei. I-a invatat de mici sa manance numai alimente benefice organismului si sa stea departe de fast food sau de dulciurile din comert.

Astfel se face ca fiul ei cel mare, Zsolt Jr, desi este inscris la o scoala privata pentru care mama lui plateste 7000 de euro anual, nu beneficiaza de mesele zilnice ca ceilalti colegi.

Nicoleta a refuzat sa plateasca mesele zilnice pentru ca Zsolt sa nu manance altceva decat ceea ce crede ea ca este sanatos. Mai exact, legume, carne rosie si fructe.

“Nicoleta nu a vrut ca Zsolt jr sa manance la scoala, chiar daca produsele de acolo sunt foarte bune. Prefera sa il invete sa adopte un regim sanatos, bazat pe legume, carne rosie si fructe. E un stil de viata pe care ea l-a incercat si crede ca este miraculos pentru organism. Nico este foarte grijulie cu copiii ei si le acorda o atentie deosebita si, fireste, foarte mult timp”, a declarat o sursa apropiata pentru WOWbiz.ro.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu