Stiri Interne

Fiul lui Stefan Banica a devenit actor la Teatrul de Comedie

Scris de Alexandru Manea

Radu, fiul lui Stefan Banica si al fostei sale partenere, Camelia Constantinescu, a devenit, la varsta de 16 ani, actor la Teatrul de Comedie din Bucuresti. Iata cum arata in prezent adolescentul!

Fiul lui Stefan Banica a devenit actor la Teatrul de Comedie

Fiul lui Stefan Banica are deja 16 ani si, dupa cateva roluri pe scenele unor teatre mai mici din Romania, si-a facut debutul intr-o piesa a Teatrului de Comedie din Bucuresti, acolo unde a jucat in ultimii ani si tatal lui. Fiul artistului cu fosta lui partenera, Camelia Constantinescu, a obtinut un rol in piesa “Totul in gradina”, in distributia careia figureaza si nume cunoscute precum Dan Radulescu, Mirela Zeta, Angel Popescu, Lucian Ionescu si Emilia Popescu.

 

View this post on Instagram

 

#intheaters #fall #2018

A post shared by Radu Stefan Banica (@radustefanbanica) on

Radu este deja un adolescent chipes care frange inimile colegelor de liceu si este apreciat atat pentru aspectul sau fizic, cat si pentru veleitatile artistice, pe care le mosteneste cu siguranta de la tatal sau. In clasa a IX-a a castigat titlul de Mister la Balul Bobocilor de la Liceul Jean Monnet.

Recent, s-a fotografiat alaturi de tatal sau in fata afisului care promoveaza concertele de Craciun ale  acestuia, de pe 13, 14, 15 si 16 decembrie, de la Sala Palatului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radu Stefan Banica (@radustefanbanica) on

Fiul lui Stefan Banica este leit tatal sau in filmul Liceenii

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu