Stiri externe

Fiul Angelinei Jolie trebuie sa se intoarca in Coreea de Sud pentru studii. Mai e pericol de imbolnavire?

Scris de Ana Kozma

Fiul Angelinei Jolie, Maddox, trebuie sa se intoarca in curand la scoala in Coreea de Sud. Dar ce se va intampla oare atunci? Va fi tanarul in pericole de imbolnavire?

Fiul Angelinei Jolie trebuie sa se intoarca in Coreea de Sud pentru studii. Mai e pericol de imbolnavire?

Angelina Jolie se gandeste deja la viata post pandemie. Fiul ei, Maddox, a revenit din Coreea de Sud luna trecuta, atunci cand scolile s-au inchis. A asigurat insa pe toata lumea ca se va intoarce acolo la studii, iar Angelina spune ca asteapta cu nerabdare sa vada asta.

Angelina Jolie spune ca intreaga familie abia asteapta ca lucrurile sa revina la normal. Mai mult, zice ca abia asteapta noi oportunitati de a vizita Coreea.

“Sunt foarte fericita pentru alegerea facuta de Mad in privinta Universitatii. Este, bineinteles, inchisa la momentul actual din cauza pandemiei. Dar nu se gandeste sa se transfere la alta scoala. Se va intoarce acolo imediat ce lucrurile vor reveni la normal. Cat sta acasa, aprofundeaza studiile. Suntem fericiti ca intreaga familie are sansa de a cunoaste mai bine Coreea de Sud prin Maddox”, a declarat actrita presei din Coreea de Sud.

Maddox s-a intors in Los Angeles pentru a sta in izolare alaturi de fratii si mama sa.

Cum a fost transformata Angelina Jolie in Maleficent! VIDEO

Scrie un comentariu