Evenimente Stiri Interne

Cea mai inedita petrecere! Cum s-au distrat Ileana Badiu, Delia si Ovidiu Buta la “your #lessordinary party” by Finlandia

Scris de Administrator

Delia, Ovidiu Buta, Ileana Badiu, Marius Mihalache, Laura Lazar si Joaquin Bonilla sunt doar cateva dintre vedetele care, serile trecute, au petrecut pe cinste in cadrul unei petreceri neconventionale, “your #lessordinary party” by Finlandia.

finlandia-party-vedete

Seara trecuta s-a desfasurat “your #lessordinary party”, o petrecere neconventionala, creata online, dar traita live in off; un pretext prin care Finlandia Vodka i-a provocat la experiente eclectice pe cei care vor intotdeauna mai mult, mai original, mai neobisnuit!

finlandia-party finlandia-party1

In urma cu o luna, Finlandia Vodka lansa, pe Facebook, aplicatia “your #lessordinary party”. Este vorba despre o manifestare virtuala in care utilizatorii au reinterpretat tot ce se stia inainte despre petreceri si au conceput neobisnuitul. Si-au imaginat online o petrecere cu totul neconventionala care mai apoi s-a transpus in lumea reala. Au descoperit lumea Finlandia pas cu pas, element cu element, moment cu moment; au ales cocktailuri, au inventat set-up-uri, au creat playlist-uri si, in urma alegerilor facute, au intrat intr-una dintre cele trei echipe: The Mixers [Mirela Fraser si Radu Mada], The Wanderers [Adina Grapa si Omar Albitar] si The Enigmatics [Laura Lazar si Vicentiu Butoi]. Apoi, s-au lasat votati.

finlandia-party2 finlandia-party3

Primii 25 de utilizatori din fiecare echipa, care au inregistrat cel mai mare punctaj pe baza voturilor acordate de prieteni, in aplicatie, au fost desemnati castigatori. Apoi, la randul lor au desemnat 4 prieteni alaturi de care sa traiasca in real experienta creata in mediul virtual.

finlandia-party4

Seara trecuta a fost momentul desfasurarii celui mai inedit party, eveniment desfasurat la Palatul Camerei de Comert. Invitatii au intrat intr-o cladire impresionanta in care, inca de la primele trepte, totul s-a intamplat cum nu s-a mai intamplat niciodata pana acum: au iesit pahare de dupa cortine, s-a trecut printr-o piata de fructe; s-au proiectat imagini cu rasaritul, surprins in diferite colturi ale lumii. Un catamaran s-a aflat in Sala Oglinzilor si s-a transformat intr-unul dintre cele mai neobisnuite baruri. Lumea Finlandia s-a completat pe parcurs cu o piesa importanta in acest mare puzzle creativ: cea muzicala, in care The Speakers si apoi Delia Matache impreuna cu Marius Mihalache la tambal, au cantat pe aceeasi scena si au creat pe loc un mix surprinzator si eclectic.

finlandia-party5 finlandia-party6

Reacțiile castigatorilor concursului din aplicatie nu au intarziat sa apară:

Daniel Constantinescu : “It was a wow wow party!!!”

Marian Tol: “Nota 20 pentru o petrecere de exceptie!”

Alex Nastase: “Cool & eclectic party!”

Isabela Rada: “The party was a blast! Un mix de ingrediente #lessordinary ce au dat savoare petrecerii”.

finlandia-party7 finlandia-party8 finlandia-party9

„Avand in vedere ca am plecat ultimii, afara aproape ca se lumina de ziua, asta inseamna ca a fost o petrecere de neuitat, unde oamenii chiar s-au simtit extraordinar. Ne bucuram ca ne-ati ales ca si gazde si ati avut incredere in noi. A fost un super eclectic party cu muzica buna (un mix de muzica diferita care s-a imbinat foarte bine), o locatie spectaculoasa, cele mai bune cocktail-uri si bineinteles cea mai buna vodca. Un party less ordinary, pe care il astepti cu drag, te intristezi ca se termina si traiesti cu dorinta ca se va repeta curand. O echipa extraordinara de oameni cool, cu idei bune si bineinteles de prieteni adevarati care te fac sa te simti fantastic. See you soon our #lessordinary friends…”, au declarat Vicentiu Butoi si Laura Lazar, conducatorii celei mai votate echipe, The Enigmatics.

Adina Grapa [The Wanderers]

Adina Grapa [The Wanderers]

Joaquin Bonilla

Joaquin Bonilla

Laura Lazar si Vicentiu Butoi [The Enigmatics]

Laura Lazar si Vicentiu Butoi [The Enigmatics]

Liviu Mihai

 

Liviu Mihai

Marius Mihalache, Delia Matache si Titi Balteanu

Marius Mihalache, Delia Matache si Titi Balteanu

Mirela Fraser [The Mixers]

Mirela Fraser [The Mixers]

Radu Mada [The Mixers]

Radu Mada [The Mixers]

Razvan Firea

Razvan Firea

Scrie un comentariu