Stiri Interne Video

Finaliștii X Factor 2020. Cine merită să câștige?

Scris de Ana Kozma

În seara aceasta, fanii show-ului de talente difuzat de Antena 1 vor afla cine sunt finaliștii X Factor 2020. În prezent mai sunt în competiție 8 concurenți, dintre care jurații vor alege doar 4. Câte unul pentru fiecare dintre echipe. Cine merită să câștige?

Finaliștii X Factor 2020. Cine merită să câștige?

Doar 8 concurenți au mai rămas în sezonul 9 al show-ului X Factor România de la Antena 1. Ei se vor duelza astăzi, de la 20:300. La finalul serii, vom afla cine sunt finaliștii X Factor 2020. Mai exact, fiecare dintre jurați va alege concurentul alături de care crede că poate câștiga premiul cel mare.

După duelurile de seara trecută, Loredana a ales să meargă mai departe alături de Adrian Petrache și Iulian Selea.

Ștefan Bănică mizează pe Andrada Precup și Alexandra Sîrghi. ”Sunt extrem de mândru și de norocos în acest an datorită celor două”, a spus juratul X Factor.

Florin Ristei are alături grupurile Tiny Tigers și Super 4 și este încântat de prestația tuturor.

În acest timp, Delia a făcut un pas mai aproape de marea finală alături de Alina Dincă și Sonia Mosca. ”Vreau să o văd pe Alina în această luptă, vreau să văd ce arme scoate pe masă! Mă aștept la o luptă grea”, crede Delia.

Cei rămași se vor revedea pe scena X Factor astăzi, de la 20.30, la Antena 1 pentru marea confruntare la finalul căreia doar patru concurenți, unul din fiecare grupă, va trece mai departe în finala de pe 18 decembrie.

Vocea României nu se mai face anul acesta. X Factor nu mai are concurență!

Scrie un comentariu