Stiri Interne

Cine sunt cei trei finalisti pe care juriul „Romania Danseaza” i-a ales duminica seara

Scris de Administrator

O noua gala plina de emotie si momente spectaculoase s-a incheiat aseara la Antena 1. Cum regulile s-au schimbat in acest an, 14 semifinalisti au intrat aseara in duelul vietii lor, concurand alaturi de unii dintre cei mai buni dansatori, grupati in functie de stilul de dans. Cu fiecare numar de dans, pe scena super show-ului un adevarat spectacol a prins viata, o poveste a fost spusa prin miscare, sunet, decor si imagine. Cei trei finalisti alesi de juriu seara trecuta sunt Anna si Eugen, Marcel Contulescu si G-Buzz.

romania-danseaza-finalisti

Numele primilor patru finalisti „Romania Danseaza” au fost deja dezvaluite, iar in urma editiei de seara trecuta, alti patru dintre concurenti merg in etapa finala, trei dintre ei alesi de juriu, iar cel de-al patrulea prin votul telespectatorilor.

Miza a fost, asadar, foarte mare, iar emotiile au atins cote maxime pe scena Romania Danseaza. Iata care sunt cei trei concurenti care i-au convins pe jurati, iar astazi, in cadrul Observator 16, telespectatorii vor afla numele ultimului finalist. Cei de acasa inca isi mai pot vota favoritii.

romania-danseaza-finalisti1

Anna si Eugen au primit votul lui Connect-R si si-au adjudecat un loc in marea finala a show-ului. Cei doi tineri au castigat duelul dansului contemporan, invingandu-le pe fetele de la Contemp Infusion.

„A fost cel mai bun duel al serii”, a spus hotarat CRBL.

Si pe Monica, frumosii dansatori au cucerit-o imediat: „E incredibil. Ma simt onorata sa va am in fata mea si sa asist la un moment de dans exceptional.”

La finalul serii, CRBL le-a propus celor doi sa joace intr-un videoclip al lui.

romania-danseaza-finalisti2

Marcel Contulescu, dansatorul din Republica Moldova, a parut venit de pe alta planeta pe scena Romania Danseaza, reusind sa ii lase masca pe jurati. Cel mai mult si-a dorit sa il impresioneze pe CRBL, idolul lui, asa ca in momentul in care juratul l-a si ales pentru marea finala, bucuria lui a fost de doua ori mai mare. Visul lui este sa castige Romania Danseaza si sa ajunga la Cirque du Soleil.

romania-danseaza-finalisti3romania-danseaza-finalisti

G-Buzz, dansul popular brailean, asa cum au glumit brailenii in preselectiile Romania Danseaza, a fost alegerea Monicai Petrica pentru marea finala a super show-ului. Cu muzica live, cantata chiar de unul dintre dansatori, la pian, multa determinare si momente cu adevarat spectaculoase, brailenii l-au făcut pe Connect-R sa exclame: „Cred ca este cel mai fumos moment al serii”.

Comorile Neamtului, Jameia, Jinx si Apsara lupta pentru un loc in marea finala pana astazi, la ora 16:00, cand telespectatorii isi mai pot vota favoritii prin sms la 1313, urmand ca in cadrul Observatorului orei 16, Andree0a Balan si Jorge sa il anunte telefonic pe cel de-al patrulea finalist al show-ului.

Scrie un comentariu