ADPM Health

Filtrele de apa cu vitamina C, cheia catre un par matasos si un ten radiant

Scris de Administrator

Filtrele de apa cu vitamina C sunt dispozitive din ce in ce mai cautate in ultima vreme, in special fiindca promit eliminarea clorului din apa pe care o consumam si din cea de la dus, o piele mai neteda si un par vizibil mai matasos.

filtre-vitamina-c

Vitamina C este extrem de folosita, in special in sezonul rece, atunci cand gripa si guturaiul sunt la ele acasa. Acum, vitamina minune a fost dusa la un alt nivel. Pe langa clasica pastila, ea se poate gasi mai nou in apa de la dus, neavand insa vreo legatura cu febra, durerile in gat sau stranuturile.

Prin reducerea continutului de clor din apa, filtrele cu vitamina C – care pot fi achizitionate online contra unor sume intre 35 si 125 de dolari – promit un par mai matasos si o piele mai neteda.

Cercetatorii spun ca aceste dispozitive neutralizeaza si, prin urmare, reduc efectele secundare reziduale ale clorului, precum pielea uscata, matreata, durerile de cap, parul aspru si mancarimea ochilor. Se pare ca pot ajuta chiar si la vindecarea eczemelor.

filtre-vitamina-c1

La fel ca in cazul intretinerii piscinelor, clorul este adesea regasit in apa ce curge la dus ori robinet, acesta avand rolul de a o dezinfecta.

Desi isi pierde proprietatile odata ce ajunge la robinet, clorul poate totusi cauza reactiile mentionate anterior. Vitamina C, insa, are rolul de a pune capat aparitiei acestor efecte secundare.

Filtrele cu vitamina C au fost deja instalate in numeroase hoteluri si cladiri de lux de pe teritoriul Statelor Unite.

filtre-vitamina-c2

Pana si Leonardo DiCaprio se pare ca urmeaza sa se mute curand intr-o astfel de cladire, dotata cu filtre de apa cu vitamina C.

Cei care le-au folosit deja spun ca rezultatul consta in disparitia mirosului obisnuit de clor al apei, dar si in imbunatatirea vizibila a texturii pielii si a parului. Din pacate insa, aceleasi persoane spun ca imbunatatirea se observa la prima utilizare, dar nu creste odata cu trecerea timpului.

Altii, pe de alta parte, sunt de parere ca aceste dispozitive nu fac altceva decat sa iroseasca banii…

Scrie un comentariu