News

„Nasa”, cel mai urmarit film romanesc din 2011, va fi difuzat la PRO TV pe 2 ianuarie!

Scris de Christian Stan

O comedie de familie, o poveste clasica cu buni si rai, un tablou cu personaje puternice. Acestea sunt premisele filmului „Nasa”, cel mai vizionat film din 2011 in cinema, productie MediaPro Pictures, care va fi difuzata luni, 2 ianuarie, la ProTV incepind cu orele 20.30.

Jennifer (Whitney Anderson), o profesoara americana de literatura stabilita in Bucuresti, pune bazele unui asa-zis clan mafiot pentru a-i tine piept lui Spanu – The Madfather (Alex Velea) si pentru a-si salva sotul, afaceristul Radu Prodan (Dragos Bucur), din inchisoare. Frumoasa femeie descopera ca e capabila de lucruri uimitoare, ea devenind un adevarat lider, puternic si fermecator in acelasi timp, al unui grup de barbati care o sprijina pe toate fronturile.

De partea cealalta a baricadei insa si Spanu are o prezenta feminina pe care se poate baza mai mult decat pe oricare dintre locotenentii sai, pe Katia. Impreuna cu Manase ea formeaza trupa de incredere a interlopului si ii rezolva cele mai dificile cazuri, cei doi fiind chemati numai cand toti ceilalti au esuat. Katia este o altfel de femeie puternica: rece si dura, fara scrupule.

Katia este interpretata de Catalina Grama (Jojo), indragita actrita din Serviciul Roman de Comedie, care aduce personajului sau din „Nasa” un aer foarte sexy. Garderoba de care beneficiaza fata rea este remarcabila, cu multe lanturi si fermoare, iar Catalina chiar a plusat, sugerind sa aiba tatuaje! „A fost ideea mea sa fiu tatuata in film, am zis ca imi adauga duritate. Nu stiu daca a fost o idee buna, pentru ca trebuie sa stau mult mai mult la machiaj in fiecare zi! Mai ales desenul de pe spate, acela a durat jumatate de zi pana sa fie gata. A iesit absolut superb, dar a fost greu de filmat cu el; pentru ca afara erau 40 de grade culorile se topeau si curgeau, asadar a trebuit sa fie retusat aproape la fiecare repetitie.”

Asadar „Nasa” devine o confruntare a femeilor senzationale. Campul de bataie al celor doua tabere se muta pentru o vreme pe domeniul feminin al sex appeal-ulului. Telespectatorii vor afla luni, 2 ianuarie, cine va iesi invingatoare, profesoara eleganta sau mercenara sexy, la ProTv.

Scrie un comentariu