News

Filmul lui Halle Berry de 100 milioane de dolari, esec la box-office

Scris de Administrator

,,Cloud Atlas”, filmul in care joaca Tom Hanks si Halle Berry si in care s-a investit 100 milioane de dolari a fost lansat in acest weekend, Pelicula a fost insa un esec, fiind abia pe locul trei la box-office

Cu un buget de 100 de milioane de dolari, filmul ,,Cloud Atlas” ar fi trebuit sa fie un succes in acest weekend, la box-office. Conform ultimelor date, va mai dura ceva pana cand filmul isi va lua cele 100 de milioane de dolari inapoi.

Pelicula, in care joaca Tom Hanks si Halle Berry, a facut 9.400.000 de dolari in acest sfarsit de saptamana, ruland in peste 2008 cinematografe. ,,Cloud Atlas” este pe locul trei la box-office.

Filmul a fost batut de ,,Argo”, care este pe primul loc in top, la trei saptamani de la lansare. In acest weekend, ,,Argo” a castigat 12.4 milioane de dolari, iar totalul de la lansare este de nu mai putin de 60.8 milioane de dolari.

Distribuit de Warner Bros, ,,Cloud Atlas” a primit atat critici negative, cat si pozitive. Regizorii Andy si Lana Wachowski si Tom Tywker au supravegheat acest film, care a fost adaptat dupa cartea lui David Michell.

Scrie un comentariu