Cinenews Stiri externe Video

Filmul în care joacă Harry Styles, primul trailer oficial. VIDEO

Scris de Ana Kozma

Olivia Wilde regizează un film, iar iubitul ei, Harry Styles, joacă un rol principal alături de Florence Pugh și Chris Pine. Speră ca acesta să fie un debut de succes în lumea cinematografiei. Iată primul trailer oficial al filmului!

Filmul în care joacă Harry Styles, primul trailer oficial. VIDEO

După ce și-a făcut debutul în actorie în 2017, Harry Styles speră acum să dea lovitura la Hollywood. Celebrul artist joacă un rol principal în filmul regizat chiar de iubita lui, Olivia Wilde. Este vorba despre pelicula „Don’t Worry Darling”. Joacă în acest film alături de Florence Pugh și Chris Pine. Se pare că inițial pentru acest rol a fost luat în considerare Shia LaBeouf. Acesta a trebuit să refuze însă proiectul fiindcă avea alte angajamente.

Nu se știu încă multe despre acțiunea filmului. Se pare însă că ea se desfășoară în interiorul unei comunități misterioase și izolate din California anilor 50.

A fost lansat deja primul trailer oficial al filmului cu Harry Styles. Clipul se concentrează mai mult pe personajul interpretat de Florence Pugh. Alice, o tânără sceptică cu privire la soțul ei și cariera acestuia. Un trailer dramatic și foarte sexy!

Olivia Wilde spune despre acest thriller că este precum „o scrisoare de dragoste pentru filmele care depășesc limitele imaginației”.

Filmul va fi lansat toamna aceasta, pe data de 23 septembrie 2023.

Cum este Harry Styles în realitate

Scrie un comentariu