News

Filmele lui Tarantino, „Pulp Fiction” si „Reservoir Dogs”, din nou in cinematografe!

Scris de Administrator

“Pulp Fiction” si “Reservoir Dogs”, filmele lui Quentin Tarantino, se vor reintoarce in cinematografe in luna decembrie. Doritorii nu vor avea prea mult timp la dispozitie pentru a-si rezerva bilete la oricare dintre cele doua productii, avand in vedere ca vor rula o singura data la peste 600 de cinematografe de pe teritoriul SUA.

“Reservoir Dogs” va rula pe data de 4 decembrie 2012, acest lucru marcand 20 de ani de la lansarea pe piata a filmului. Doua zile mai tarziu, cinefilii vor avea ocazia sa vizioneze “Pulp Fiction”, un film nominalizat la Oscar si castigator al premiului “Palme D’Or” la Cannes.

Cele doua productii vor fi prezentate publicului in peste 625 de cinematografe de pe teritoriul Statelor Unite,  gratie unor noi sisteme de proiectie digitala. Fiecare dintre reprezentatii va include un documentar despre cariera cinematografica a lui Quentin Tarantino si cateva trailere ale unor filme care l-au inspirat de-a lungul timpului.

„Nimeni nu poate pune la indoiala faptul ca stilul de scris si de regie a lui Quentin Tarantino a reinventat cinematografia”, a declarat Shelly Maxwell, vicepresedinte al NCM Fathom Events. Cel mai nou film ce poarta semnatura Quentin Tarantino, “Django Unchained”, va avea premiera pe 25 decembrie 2012.

Scrie un comentariu