Cinenews Stiri externe Stiri Interne

Film cu Samuel L. Jackson și Michael Keaton turnat la București. Ce actori români apar!

Scris de Ana Kozma

Nu multă lume știe, însă anul trecut, înainte de startul pandemiei la nivel mondial, la București și Snagov a fost turnat un film în care joacă Samuel L. Jackson și Michael Keaton. Iată ce actori români apar în această producție!

Film cu Samuel L. Jackson și Michael Keaton turnat la București. Ce actori români apar!

În perioada ianuarie-martie 2020, înainte de debutul pandemiei, la București și Snagov a fost turnat un film de Hollywood. Din distribuție fac parte actori celebri precum Samuel L. Jackson și Michael Keaton. Producția se numește The Protege și, conform Paginademedia.ro, a fost filmat de producătorii serialului Las Fierbinți, Frame Film.

Important de menționat faptul că în film apar și câțiva actori români. Este voba despre Florin Piersic Jr., Tudor Chirilă, George Piștereanu și Cosmin Dominte.

Trailerul filmului a fost lansat deja, în urmă cu doar câteva zile. Este un film de acțiune programat a fi lansat în vara acestui an, pe data de 20 august.

Regia filmului The Protege este semnată de Martin Campbell, cunoscut pentru o serie de producții precum The Expendables, Casino Royale și Masca lui Zorro.

Zece mari actori care nu au castigat niciodata premiul Oscar

Scrie un comentariu