News Stiri externe Style Style Radar Vedete

Fiica Madonnei si-a facut debutul in moda

Scris de Alexandru Manea

In plin scandal de custodie cu fiul ei, Rocco, Madonna are si motive de bucurie. Celebrul designer Stella McCartney a anuntat zilele acestea colaborarea cu Lola, respectiv Lourdes Leon. Primele fotografii ale campaniei arata o noua imagine a Lolei, care s-a transformat intr-o superba femeie, care seamana leit cu mama ei.

Lola

In plin scandal de custodie cu fiul ei, Rocco, Madonna are si motive de bucurie. Celebrul designer Stella McCartney a anuntat zilele acestea colaborarea cu Lola, respectiv Lourdes Leon. Este pentru prima data cand fiica Madonnei, in varsta de 19 ani, accepta sa  intre in lumina reflectoarelor. Pana acum, Lola a spus ca prefera sa se bucure de adolescenta fara sa-i fie judecat fiecare pas pe care il face. Prietenia cu Stella McCartney a convins-o insa, iar campania a fost primita cu aplauze de lumea modei.

Lourdes, Grimes, Kenya Kinski-Jones si Amandla Sendberg

Stella McCartney spune ca aceasta campanie ilustreaza prietenia, feminitatea si solidaritatea. Lourdes a pozat pentru noul parfum impreuna cu alte trei tinere care lupta pentru diferite cauze. Pe langa noua senzatie a muzicii Pop, Grimes, designerul britanic a ales-o si pe Kenya Kinski-Jones, fiica Nastasiei Kinski si a lui Quincy Jones. Insa Stella McCartney spune clar ca Lourdes a fos sursa ei de inspiratie: „Lola, pe care o stiu de cand era doar un bebelus, este la inceputul carierei sale. Este o adolescenta independenta, un spirit liber si care inspira alte tinere. Desi s-a nascut in lumina reflectoarelor si in atentia presei din lumea intreaga, a reusit sa ramana cu picioarele pe pamant”, a declarat Stella McCartney.

Madonna Lourdes

Madonna trece prin cea mai neagra perioada a vietii ei, dupa ce fiul ei, Rocco, refuza sa se mai intoarca in Statele Unite ale Americii si cere unui judecator sa-i permita sa ramana alaturi de tatal sau, regizorul Guy Ritchie, la Londra. In schimb, relatia cu Lourdes pare la fel de stransa ca intotdeauna, Madonna marturisindu-si admiratia pentru debutul fiicei sale.

Scrie un comentariu