Stiri externe

Fiica Madonnei, pe podium la New York Fashion Week

Scris de Iancu Iulia

Fiica Madonnei, Lourdes Leon si-a facut debutul pe catwalk la New York Fashion Week.

Este pentru prima data cand fiica Madonnei, Lourdes Leon este model intr-o prezentare de moda, desi mama sa nu este deloc straina de lumea fashion. Pana in acest moment, Lourdes a stat destul de departe de lumina reflectoarelor si si-a tinut viata personala secreta, in masura in care a putut. Insa, totul s-a schimbat dupa ce ea a prezentat la New York pentru brand-ul Gypsy Sport.

Tinuta sa a constat intr-o pereche de ripped oversize jeans, adidasi albi si un sutien/body realizat doar din lanturi si margele, iar doua scoici mari au acoperit sanii lui Lourdes.

Lourdes a mai avut contact cu fashion show-urile de la New York, in 2016, ea si Madonna au fost invitate la prezentarea lui Alexander Wang si au stat in primul rand. Iar la final, au participat la petrecerea #WangFest.

 

Daca anul acesta, Lourdes si-a facut debutul pe podium, in trecut, ea a fost imaginea unor mari brand-uri. A realizat o campanie de promovare pentru parfumul Pop de la Stella McCartney, iar brand-ul Converse a colaborat cu ea pentru colectia MadeMe. Colectie care a starnit multe controverse pentru ca Lourdes a pozat cu foarte mult par in zona axilei.

Lourdes Leon s-a nascut in 1996, are 21 de ani si este cea mai mare fiica a Madonnei, iar tatal sau este Carlos Leon. Lourdes este, de putin timp, studenta la Universitatea din Michigan si mai are inca cinci frati: Rocco Ritchie are 18 ani si este fiul lui Guy Ritchie si inca patru frati adoptati din Malawi.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu