Stiri externe Style Radar

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, în noua campanie Marc Jacobs

Scris de Ana Kozma

Fiica Madonnei se bucură de o carieră de succes în modelling. Lourdes Leon este protagonista celei mai noi campanii a prestigiosului brand Marc Jacobs.

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, în noua campanie Marc Jacobs

La capitolul celebritate, Lourdes Leon începe să îi calce pe urme mamei sale. Fiica Madonnei nu urmează o carieră muzicală, dar se bucură de succes în modelling. Lola, așa cum este cunoscută, e vedeta celei mai noi campanii lansate de Marc Jacobs.

Nu este prima experiență pentru Lourdes Leon în lumea modei. Ea a mai urcat pe podium pentru brand-uri precum Adidas X Stella McCartney ori Parade x Juicy Couture.

Colaborarea cu Marc Jacobs pentru campania de primăvară 2021 este însă cel mai important proiect în modă de până acum.

„Suntem încântați să împărtășim campania noastră SP21 The Marc Jacobs cu Lola Leon și cele mai noi modele de accesorii pentru acest sezon. TMJ celebrează eclecticismul și o abordare individualizată a stilului personal. Marc are o istorie bogată legată de Madonna. Astfel că Lola a fost alegerea perfectă pentru a fi vedeta acestei campanii. Ea reprezită spiritul tânăr și sentimentul de individualitate fără compromisuri”, se arată în comunicatul de presă dat de reprezentanții Marc Jacobs.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Marc Jacobs (@marcjacobs)

În fotografii, fiica Madonnei are părul lung, roșcat, și sprâncenele devenit deja „semnătură”. În unele imagini se vede, de asemenea, faptul că Lourdes nu este epilată în zona axilelor.

Fiica Madonnei, protagonista unei orgii in public!

Scrie un comentariu