Stiri Interne Video

Fiica lui Maruta a ajuns influencer! Iata ce face pe Instagram!

Scris de Ana Kozma

Micuta Eva, fiica Andrei si a lui Catalin Maruta, face deja furori in mediul online, la doar 4 anisori. Are deja propria pagina de Instagram si, mai nou, un canal de YouTube.

Fiica lui Maruta a ajuns influencer! Iata ce face pe Instagram!

Ca sa devii influencer, singurele lucruri de care ai nevoie sunt charisma si acces la internet. O demonstreaza din plin micuta Eva, fiica Andrei si a lui Catalin Maruta, care la doar 4 anisori este deja vedeta in mediul online.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

❤ @lamaruta_protv #tinetebine @andra @catalin_maruta @marutadavid

O postare distribuită de Eva Maruta (@evamaruta) pe

Totul a inceput cu o pagina de Instagram care a reusit pana acum sa stranga nu mai putin de 120.000 de urmaritori, fermecati de personalitatea si talentul Evei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Vă pupă, Eva! 💋

O postare distribuită de Eva Maruta (@evamaruta) pe

Vazand cata priza are la public si ce dezinvolta este in fata camerei, Andra si Maruta au hotarat sa ii faca Evei chiar si un canal de YouTube, pe care zilele trecute au postat primul vlog.

Se numeste simplu Eva Show si a strans, in mai putin de doua zile, aproape 150.000 de vizualizari. In ciuda varstei extrem de fragede, Eva pare ca isi mosteneste din plin parintii la capitolul talent, astfel ca va urma mai mult ca sigur o cariera in lumina reflectoarelor.

De ce le-a făcut Măruță copiilor săi cont de Facebook și Instagram la vârstă atât de fragedă

Scrie un comentariu