Stiri Interne

Fiica lui Cosette Kojic a debutat ca model. Are 14 ani si 1,83 metri inaltime!

Scris de Alexandru Manea

Jade-Marie, fiica lui Cosette Kojic, cea care detine in Romania licenta terapiilor vindecatoare Rudraksha, a debutat ca model in cadrul unui eveniment de moda organizat de Alin Galatescu.

Fiica lui Cosette Kojic a debutat ca model

Noua generatie de modele a impresionat zilele trecute publicul prezent la un recent eveniment de moda Avanpremiere, organizat de Alin Galatescu. Pe catwalk au defilat nume cunoscute din industrie, dar si debutante, printre acestea aflandu-se si fiica lui Cosette Kojic, cea care detine in Romania licenta terapiilor vindecatoare Rudraksha.

Jade-Marie are 14 ani, 1,83 metri inaltime, si si-a facut debutul pe podiumul de moda. Adolescenta a defilat pentru prezentarile designerilor romani dovedind ca are calitatile necesare si determinarea de a ajunge un nume cunoscut in industrie.

“Jade-Marie a fost atrasa dintotdeauna de domeniul modei. Acum, la 14 ani, consider ca este momentul perfect pentru a debuta oficial ca model, sub indrumarea lui Alin Galatescu. Am fost foarte mandra de cat de bine s-a descurcat pe podium in aceasta prima prezentare. Va realiza in curand un book profesionist si va colabora cu siguranta cu branduri cunoscute din lumea modei”, declara Cosette.

Scrie un comentariu