Stiri externe

Fiica lui Cindy Crawford si-a lansat o colectie capsula cu Karl Lagerfeld

Scris de Iancu Iulia

La numai 16 ani, supermodelul Kaia Gerber a lansat o colectie capsula de haine, bijuterii, incaltaminte si accesorii impreuna cu marele Karl Lagerfeld.

 

La opt luni dupa ce Kaia Gerber, fiica top modelului Cindy Crawford, a anuntat ca va lucra impreuna cu Karl Lagerfeld pentru o colectie capsula, acum ne putem bucura si in realitate de creativitatea lor pentru ca cei doi au lasant-o. Colectia consta in jachete de biciclisti, ochelari de soare, chokers, genti de catifea, adidasi, costume de baie, halate, hanorace, pantaloni, etc..

O parte din pozele pentru campanie au fost realizate in apartamentul lui Karl, din Paris, iar model a fost Kaia. Celelalte fotografii de prezentare ale produselor au fost facute intr-un skate-parc si pe o plaja din California. Karl si-a dorit sa o surprinda pe Kaia in locurile ei preferate.

Inca nu se stie la ce pret se vor cumpara cele 66 de produse din colectie, dar din data de 30 august, acestea vor fi disponibile pentru comenzi online pe site-ul www.karl.com si pe inca un site, care momentan este secret. Voi ce spuneti? Va place noua colectie?

Scrie un comentariu