Stiri externe

Fiica lui Cindy Crawford si-a facut debutul in moda! Are 13 ani si a pozat deja in Vogue!

Scris de Administrator

Desi are abia 13 ani, fiica lui Cindy Crawford, Kaia Gerber, ii calca deja pe urme mamei sale. Tocmai a semnat un contract cu una dintre cele mai importante agentii de modele din lume si a pozat deja in Vogue Italia!

fiica-lui-cindy-crawford-vogue2

Fiica lui Cindy Crawfod, frumoasa Kaia Gerber, se transforma incet-incet in copia fidela a mamei sale, unul dintre cele mai bine cotate supermodele ale tuturor timpurilor.

fiica-lui-cindy-crawford

Cindy Crawford alaturi de fiica ei, Kaia Gerber

La doar 13 ani, varsta la care alte fete poate inca viseaza la joaca cu papusile, Kaia a semnat deja un contract cu IMG Models, una dintre cele mai bine cotate agentii de modele din intreaga lume. In plus, si-a facut debutul in lumea modei, bifand un pictorial in prestigioasa revista Vogue Italia.

fiica-lui-cindy-crawford-vogue1

Fiica lui Cindy Crawford in Vogue Italia

Pictorialul ce o are in centru pe fiica lui Cindy Crawford, unul alb-negru, a fost realizat de legendarul fotograf Steven Meisel.

fiica-lui-cindy-crawford-versace

Kaia Gerber pozand pentru Versace

Desi acesta este adevaratul debut al Kaiei in lumea modellingului, tanara a mai avut in trecut tangente cu lumea modei. In anul 2012, a fost imaginea liniei pentru copii semnata Versace, iar in 2006 a pozat pentru campania publicitara ce promova linia de costume de baie pentru copii semnata Melissa Odabash.

fiica-lui-cindy-crawford-bikini

Asa poza Kaia pe cand avea doar 5 ani…

La vremea respectiva, fotografiile au starnit numeroase controverse, intrucat fiica lui Cindy Crawford, care avea atunci 5 ani, a pozat topless si cu un tatuaj temporar pe spate.

Scrie un comentariu