Stiri Interne

Fiica Elenei Udrea, îmbrăcată în D&G la doi ani

Scris de Ana Kozma

Mare sărbătoare în familia Elenei Udrea. Fiica ei, Eva Maria, a împlinit ieri 2 ani. Evenimentul a fost marcat printr-o petrecere la care atât Elena Udrea, cât și cea mică, au purtat rochii asortate D&G.

Fiica Elenei Udrea, îmbrăcată în D&G la doi ani

Au trecut deja 2 ani de la momentul în care Elena Udrea a devenit mamă. A sărbătorit-o ieri pe fiica ei, Eva Maria, printr-o petrecere cu stil organizată în curtea casei. A fost un party colorat, cu multe decorațiuni, flori și prăjituri delicioase. Cu această ocazie, cele două au purtat rochii asortate mamă-fiică. Nu orice rochii, ci unele cu imprimeu floral semnate D&G.

Elena Udrea a născut în anul 2018, departe de casă, tocmai în Costa Rica. Asta după mai mulți ani în care a urmat tratamente pentru a rămâne însărcinată.

”La mulți ani, minunea mea! Îți mulțumesc pentru că m-ai ales pe mine și îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că mi te-a adus. Îți doresc să crești sănătoasă și fericită! Mami și tati te iubesc și îți sunt alături în fiecare clipă”, a scris Elena Udrea pe rețelele de socializare.

De la petrecere nu a lipsit nici tăticul Evei, Adrian Alexandrov. Logodnicul Elenei Udrea a purtat o ținută lejeră. Cămașă roz din in și o pereche de pantaloni albi.

Cum este viata de mamica pentru Elena Udrea

Scrie un comentariu