Carusel Stiri Interne

Fiica cea mare a Cameliei Sucu se marita! Iata inelul!

Scris de Alexandru Manea

Ioana, fiica cea mare a Cameliei Sucu, s-a logodit cu medicul stomatolog Horia Matei. Ea a primit un superb inel cu diamante si planuiesc sa organizeze nunta anul viitor.

ioana-sucu-iubit

Camelia Sucu va avea de organizat anul viitor o noua nunta. Dupa ce si-a maritat mezina anul trecut, acum i-a venit randul fiicei sale cea mare, Ioana.

Aceasta s-a logodit cu medicul stomatolog Horia Matei de la care a primit un superb inel cu diamante. Cei doi planuiesc sa isi uneasca destinele anul viitor si sa organizeze o nunta cu sute de invitati, dupa cum informeaza WOWbiz.ro.

Va fi un nou eveniment fastuos, la fel cum a fost si nunta Cristinei Sucu, fiiica cea mica a Cameliei Sucu. Aceasta s-a maritat cu Vlad Ciocarlan in urma cu un an, pe o pajiste de langa lacul Snagov.

ioana-sucu-iubit-2

ioana-sucu-inel

Ceremonia religioasa a avut loc departe de ochii presei, sub un altar decorat cu trandafiri. Mireasa a purtat o superba rochie realizata de celebrul designer Vera Wang, ivoir, cu aplicatii de tradafiri, in timp ce mirele a ales un costum glasic, negru, la care a asortat un papion alb. Cristina a ales sa tina in mana un buchet de bujori roz.

Pentru ceremonia religioasa a fost adus un cor care a creat o atmosfera ca in povesti. La eveniment a fost prezent si tatal miresei, omul de afaceri Dan Sucu, patronul Mobexpert, de careCamelia Sucu, patroana Class Living, a divortat in urma cu cinci ani.

cristina-sucu-cununie-civila-1

cristina-sucu-nunta-3

cristina-sucu-nunta-2

Mama miresei nu si-a putut stapani lacrimile. „Am plans un mic, dar nu mi-am stricat machiajul”, a declarat ea in momentul in care a iesit sa ofere declaratii presei.

Dupa ceremonia religioasa, mirii au plecat cu o limuzina spre locul unde aveau sa realizeze sedinta foto care sa le ramana toata viata ca amintire.

Scrie un comentariu