Stiri externe

Fiica Angelinei Jolie se transforma in… Brad Pitt

Scris de Ana Kozma

Micuta Shiloh, fiica Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt, cea despre care pana si parintii ei au recunoscut ca isi doreste sa devina baiat, se transforma incet-incet in copia fidela a celebrului sau tata. Iata cum arata acum!

Fiica Angelinei Jolie se transforma in… Brad Pitt

La premiera oficiala din Roma a peliculei Maleficent: Mistress Of Evil, Angelina Jolie a fost insotita, pe covorul rosu, de fiicele sale Shiloh si Zahara. Desi Angelina era vedeta incontestabila a serii, adolescenta Shiloh a fost cea care a atras toate privirile pe red carpet.

Au trecut deja mai multi ani de cand Shiloh si-a exprimat dorinta de a fi baiat si a inceput sa se imbrace in consecinta si se pare ca trecerea timpului nu i-a diminuat aceasta dorinta.

Tunsa baieteste, fiica Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt a purtat la eveniment o pereche de pantaloni inchisi la culoare, sneakersi si o jacheta neagra cu detalii aurii.

Ceea ce au observat majoritatea celor prezenti la evenimentul de la Roma este asemanarea din ce in ce mai izbitoare dintre tanara Shiloh si celebrul ei tata, Brad Pitt.

Fiica Angelinei Jolie se transforma in baiat

Scrie un comentariu