News

Fetele de la Next Top Model, mirese pentru Catalin Botezatu – FOTO

Scris de Alexandru Manea

Episodul din aceasta seara al emisiunii Next Top Model le aduce pe frumoasele protagoniste in fata unei provocari de zile mari: o colectie fabuloasa de rochii de mireasa, semnata Laura Olteanu. Prezentarea va avea loc intr-o veritabila sala de bal, iar coregrafia va fi pe masura evenimentului, iar cireasa de pe tort – un gratios vals, alaturi de amfitrionul show-ului, Catalin Botezatu.

Gratie, rafinament si tinuta, aceasta este lectia pe ordinea de zi la Next Top Model. Provocarea – prezentarea unei superbe colectii de rochii de mireasa semnata Laura Olteanu. Coregrafia, deloc simpla, necesita cateva lectii de vals.

Perfectionist pana in cele mai mici detalii, Catalin apeleaza la ajutorul unor profesionisti in domeniu.

“Valsul invata corpul sa isi coordoneze mai bine miscarile si sa isi dezvolte echilibrul fizic, iar aceste beneficii se vor resimti in cel mai scurt timp in viata de zi cu zi si, cu precadere, in cariera de model”, le spune el fetelor.

 

Pentru inceput fetele invata cativa pasi de la coregraful trupei Iuno. Cel mai slab pare sa se descurce Irina, care incepe sa planga deznadajduita si furioasa. Pentru a le binedispune, Botezatu mai are pregatita o surpriza de proportii: el i-a invitat doi dintre dansatorii spectacolului international “Lord of the dance” by Michael Flatley, cel mai mare spectacol de dans si divertisment din lume.

Colectia pe care Laura le-a pregatit-o frumoaselor protagoniste Next Top Model este de-a dreptul fabuloasa. Batute in cristale sclipitoare, ample sau cambrate, cu pene, trene elegante si corsete sofisticate, rochiile de mireasa sunt de-a dreptul fermecatoare.

Bineinteles, intrigile nu intarzie sa apara: “Rochia Sandrei este mai speciala decat toate celelalte”, susotesc invidioase fetele. In fapt, toate piesele colectiei Laurei olteanu iti taie rasuflarea.

Mai toate fetele sunt cuprinse de emotie. Este pentru intaia oara cand poarta rochia alba de mireasa. Si chiar daca e vorba de o defilare fashion, protagonistele noastre sunt incantatoare si diafane, imaginandu-si fiecare ziua cea mare, atunci cand vor fi cu adevarat mirese.

Botezatu isi priveste mandru elevele care par ca plutesc pe catwalk. Lectia de dans nu a fost doar o simpla provocare. Frumoasele mirese sunt invitate acum la vals de catre Catalin.

Cum se vor descurca acestea, telespectatorii Antena 1 vor putea urmari joi, de la 20:20, intr-un nou episod Next Top Model by Catalin Botezatu.

Scrie un comentariu