Stiri Interne

Fetele de la Bambi au devenit imaginea unei firme romanesti de mobila de lux!

Scris de Administrator

Raluca si Denisa, cele doua componente ale trupei Bambi, au devenit deja de ceva vreme imaginea unui brand 100% romanesc ce produce mobila de lux, pe comanda, la preturi accesibile.

bambi-slava5

Fetele de la Bambi imbina perfect muzica si afacerile! Pe langa participarile la numeroase emisiuni si multitudinea de concerte pe care le au de onorat, Raluca si Denisa reusesc sa isi gaseasca timp si pentru business-urile pe care le au. In plus, cele doua artiste au devenit in urma cu ceva vreme imaginea unei firme ce produce mobila de lux, brand 100% romanesc.

bambi-slava1 bambi-slava2 bambi-slava3

Este vorba despre Slava, ce realizeaza mobila la comanda, dispune de fabrici proprii, un showroom imens de prezentare si ofera consultanta gratuita in amenajarea locuintei.

bambi-slava4 bambi-slava6

Raluca si Denisa au apelat deja la serviciile Slava pentru a-si decora dupa bunul plac casele si sunt extrem de multumite de rezultat.

bambi-slava7 bambi-slava8

De curand, Raluca s-a mutat din casa parintilor ei, iar pentru dormitorul din noua ei locuinta a ales mobila clasica, de culoare crem, cu sculpturi.

Scrie un comentariu