Stiri Interne

Fetele de la Bambi au mobila ce le poarta numele!

Scris de Administrator

Dupa ce au devenit imaginea unei firme romanesti de mobila si si-au decorat casele cu mobilier de cea mai inalta calitate, fetele de la Bambi au mers mai departe si au lansat colectii de mobilier ce le poarta numele!

bambi-slava5

Fetele de la Bambi au devenit deja de ceva vreme imaginea Slava Mobila. Si-au decorat casele cu mobila de cea mai inalta calitate, iar acum s-au hotarat ca a venit momentul sa-si lanseze chiar propriile colectii de mobilier, in colaborare cu acelasi brand romanesc.

Colectiile poarta numele de Raluca Divine si Denisa Rich si contin piese de mobilier economic, pentru orice buzunar, dar de o calitate foarte buna.

bambi-slava6

“Am ales mobilier de dormitor de calitate, dar care, doar in aceasta luna poate fi achizitionat cu doar 2.498 lei. Acesta se poate adapta oricarei case pentru ca el poate fi realizat la comanda in dimensiunile si culorile pe care vi le doriti”, a marturisit Raluca de la Bambi.

bambi-slava7

“Ne-am gandit sa alegem si mobilier pentru living, mai exact o biblioteca, pentru ca este foarte important nu doar aspectul, ci si calitatea materialelor. Preturile mici pot oferi si calitate, asa ca biblioteca poate fi achizitionata doar in aceasta luna la doar 1998 lei. In plus, daca cumperi de la Slava Mobila in aceasta luna, primesti si o bratara personalizata rudraksha care sa aduca prosperitate casei tale”, a completat Denisa Tanase.

Scrie un comentariu