Celebrity PR Evenimente News Stiri Interne Uncategorized Vedete

Fetele de la Amadeus vor fi acoperite de mii de cristale la concertul cu Alessandro Safina

Scris de Sorin Dutoiu

Artistele din trupa Amadeus vor oferi o aparitie de neuitat in cadrul concertului pe care il vor sustine alaturi de celebrul tenor Alessandro Safina, la Bucuresti.

andreea-runceanu-amadeus-cristale-preciosa

andreea-runceanu-amadeus-cristale-preciosa-1

In seara zilei de 14 aprilie, Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis vor urca pe scena Salii Palatului purtand vestimentatii elegante accesorizate cu mii de cristale de Bohemia.

bianca-gavrilescu-amadeus-cristale-preciosa-1

bianca-gavrilescu-amadeus-cristale-preciosa

Cele patru talentate artiste vor purta coliere, pandantive, bratari, inele si cercei realizate din cristale pretioase, inclusiv in tonuri pastelate de roz, bleu, violet, create in Bohemia, regiunea istorica ce apartine in prezent de Cehia, dupa tehnici dezvoltate in sute de ani de traditie.

naomi-anelis-amadeus-cristale-preciosa

naomi-anelis-amadeus-cristale-preciosa-1

Publicul va fi astfel fascinat nu doar de recitalul live al artistelor, dar si de prezenta lor speciala, cristalele Preciosa oferind un efect vizual in lumina reflectoarelor.

patricia-cimpoiasu-amadeus-cristale-preciosa

patricia-cimpoiasu-amadeus-cristale-preciosa-1

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis vor canta alaturi de Alessandro Safina si de orchestra Alexander Symphony Orchestra, compusa din 74 de instrumentisti. Cu Alessandro Safina au mai cantat si superstaruri precum Elton John, Sarah Brightman, Carlos Santana sau Rod Stewart.

afis-alessandro-safina

Biletele pentru concertul Alessandro Safina de la Sala Palatului, Bucuresti, din data de 14 aprilie, sunt disponibile pe www.bilete.ro, www.eventim.ro si www.salapalatului.ro

Alessandro Safina este unul din cei mai renumiti tenori din lume. Originar din Siena, Italia, artistul a cucerit intreaga lume imbinand muzica clasica cu cea pop, creand un nou stil, dificil de incadrat, Opera-Rock, dupa cum el insusi il numeste.

Amadeus1

Trupa Amadeus a sustinut, in ultimii 15 ani, concerte in peste 20 de tari de pe patru continente. Artistele au reprezentat Romania cu mandrie la mari evenimente internationale, precum Expo 2010, Shanghai, Festivalul International de Film de la Cannes, Deschiderea Bienalei de la Venetia, Campionatul de Formula 1 de la Viena.

[youtube width=”640″ height=”480″]https://youtu.be/cZbKT-17Dk4[/youtube]

Amadeus este trupa romaneasca cu cel mai mare succes la nivel international, fiind apreciata de jurnalistii americani de la Fashion Most Magazine drept „una din cele mai originale formatii din Europa”.

Scrie un comentariu