Stiri Interne

Fetele de la Amadeus, inrolate in trupele roz in lupta impotriva cancerului

Scris de Alexandru Manea

Cele patru artiste din trupa Amadeus s-au inrolat in “trupele roz”, armata simbolica alcatuita din femei care lupta pentru a-i informa pe cei din jur cu privire la modul de preventie si de tratare a cancerului.

amadeus-campanie-trupele-roz

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis au realizat o sedinta foto pentru revista Tango in cadrul careia apar purtand pe cap berete roz, simbolul luptei impotriva cruntei maladii.

In armata trupelor roz s-au inrolat si alte vedete cunoscute din Romania, precum Andreea Marin, Luminita Anghel si Giulia Nahmany.

andreea-marin-trupele-roz

Frumoasele artiste din trupa Amadeus vin sa informeze publicul despre preventia si constientizarea cancerului la san precum si despre cum pot sa aiba un stil de viata sanatos si echilibrat.

luminita-anghel-trupele-roz giulia-nahmany-trupele-roz

„Este foarte important, in primul rand, ca o femeie sa mearga periodic la controlul medical, chiar daca nu prezinta simptome majore. Sansele de supravietuire sunt din ce in ce mai mari cu cat boala este depistata cat mai devreme. Mergeti la medic si faceti mamografii, testul BRCA, consultati-va cu doctorii si informati-va din surse oficiale despre cum sa previi aceasta maladie.

Cunoastem multe cazuri fericite in care femeile au invins cancerul pentru ca l-au depistat la timp, iar tratamentul a dat rezultate. Boala ii afecteaza inclusiv pe toti cei din jurul vostru. Asadar, haideti sa nu ii pemitem sa distruga destine. Suntem mai puternice pentru ca suntem informate corect”, declara Andreea Runceanu.

amadeus 4

Andreea Runceanu este una din cele patru artiste care formeaza trupa Amadeus, cel mai de succes proiect muzical romanesc de acest tip in toata lumea.

Amadeus a concertat in ultimii ani la evenimente grandioase ori exclusiviste, precum World Expo, Formula 1 Viena, deschiderea bienalei de la Venezia, balul caritabil St. George Lodge din Nigeria, Festivalul International de Film de la Cannes ori ceremonia aniversara a presedintelui Kazahstanului.

Piesele interpretate de Amadeus sunt vizionate pe Youtube de iubitori ai muzicii din toata lumea. Varianta proprie a hitului Indilei, Derniere Danse, are pana in prezent peste 4 milioane de vizualizari, un adevarat record pentru o compozitie de acest tip.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu