Evenimente Stiri externe Stiri Interne

Festivalurile Tomorrowland si Coachella, anulate din cauza Coronavirus! Ce se va intampla cu Untold si Neversea?

Scris de Ana Kozma

Daca editia de iarna a celebrului Festival Tomorrowland din Franta a fost anulata din cauza Coronavirusului, iata ca si organizatorii Coachella iau in calcul posibilitatea amanarii. Ce se va intampla insa cu Untold si Neversea?

Festivalurile Tomorrowland si Coachella, anulate din cauza Coronavirus! Ce se va intampla cu Untold si Neversea?

Editia de iarna a Festivalului Tomorrowland trebuia sa se desfasoare intre 14 si 21 martie 2020 Alpe d’Huez (Franta). Iata insa ca mult asteptatul eveniment a fost anulat. Totul din pricina epidemiei de Coronavirus care ia cu asalt intreaga lume.

Guvernul francez este cel care a luat hotararea anularii Tomorrowland 2020, din cauza raspandirii rapide a Coronavirusului. Festivalul era deja sold out, cu nu mai putin de 25.000 de bilete vandute.

Iata insa ca Tomorrowland pare sa nu fie singura victima a Coronavirusului. Si organizatorii celebrului Festival Coachella iau in calcul amanarea editiei din acest an. Festivalul ce trebuia sa aiba loc in luna aprilie s-ar putea muta tocmai in octombrie.

Exista deja o multime de evenimente de anvergura amanate sau anulate pe intreg mapamondul. O multime de artisti, precum Madonna, Miley Cyrus, BTS sau Green Day, si-au anulat concertele de teama Coronavirusului.

Mai mult, exista zvonuri conform carora si EURO 2020 si Jocurile Olimpice de la Tokyo ar fi sub semnul intrebarii.

Ramane acum de vazut ce se va intampla cu Neversea si Untold, doua dintre cele mai mari festivaluri de la noi din tara. Asta dupa ce si Forza Zu, concert care trebuia sa se desfasoare in luna mai, a fost deja anulat.

Coronavirus o afecteaza si pe Madonna! Artista, fortata sa-si anuleze ultimele doua concerte de la Paris!

Scrie un comentariu