Stiri externe

Festivalul de Film de la Cannes, amanat pentru prima data in istorie!

Scris de Ana Kozma

Pentru prima oara in istorie, Festivalul de Film de la Cannes a fost amanat. Organizatorii au luat aceasta hotarare din cauza pandemiei de Coronavirus. Iata aici toate detaliile!

Festivalul de Film de la Cannes, amanat pentru prima data in istorie!

Festivalul de Film de la Cannes a fost amanat pentru prima oara in istorie. Anuntul a fost facut astazi, iar organizatorii au luat aceasta decizie din pricina pandemiei de Coronavirus.

Celebrul festival ar fi trebuit sa se desfasoare in perioada 12 – 23 mai. Din pacate insa, acest lucru nu se va mai intampla. Nu exista inca planuri concrete de organizare a evenimentului in alte date. Totusi, organizatorii spun ca se gandesc ca acesta sa aiba loc candva la finele lunii iunie, inceputul lunii iulie.

“In aceasta perioada de criza la nivel global, gandurile noastre se indreapta catre victimele COVID-19 si suntem solidari cu toti cei ce se lupta cu aceasta boala.

Astazi am luat urmatoarea decizie: Festivalul de Film de la Cannes nu se va putea desfasura in perioada programata, din 12 pana in 23 mai”, se arata in comunicatul oficial.

Festivalul de Film de la Cannes este doar unul dintre multitudinea de evenimente amanate sau anulate din pricina pandemiei de Coronavirus.

Festivalurile Tomorrowland si Coachella, anulate din cauza Coronavirus! Ce se va intampla cu Untold si Neversea?

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu