News

Festivalul Brazilor de Craciun a ajuns la a zecea editie

Scris de Christian Stan

Organizatia Salvati Copiii Romania organizeaza, pentru al zecelea an consecutiv, Festivalul Brazilor de Craciun, un eveniment caritabil de amploare, prin care se asigura suport pentru copiii care traiesc in medii sociale vulnerabile.

 

 

Designerii romani au creat pentru editia din acest an a Festivalului 25 de brazi inediti, care urmeaza a fi licitati in cadrul Galei care va avea loc pe 9 decembrie 2010, la Palatul Parlamentului. Fondurile astfel colectate vor asigura un suport necesar pentru programele de educatie prescolara, prevenire a abandonului si reintegrare scolară a copiilor din 39 de judete ale tarii.

Designerii implicati in proiectul Festivalul Brazilor de Craciun 2010 sunt: Wilhelmina Arz, Ioan Nemţoi, Irina Marinescu, Lena Criveanu, Venera Arapu, Stephan Pelger, Oxette, Victoria 46, Mihaela Glăvan, Conf. Dr. Univ. Alexandru Ghilduş şi Mihnea Ghilduş, Rita Mureşan, Ana Wagner, Kristina Dragomir, Agnes Toma, Cristian Samfira, Iris Şerban, Claudia Castrase, Ingrid Vlasov, Lajos Ugron, Andreea Muşat, Rhea Costa si Malvina Cervinski, Valentin Vartosu, Scoala Internationala Mark Twain, Scoala Europeana Bucuresti, la care se alatura copiii de la Salvati Copiii.

Licitatia de anul trecut a adunat suma de 268.000 de euro, care a contribuit la sprijinirea a peste 3.000 de copii din cele 18 centre educationale Salvati Copiii Romania.

Scrie un comentariu