Stiri Interne Style Judgement

Festival look la UNTOLD 2019

Scris de Ana Kozma

De joi si pana azi spre dimineata, sute de mii de oameni s-au aflat la Cluj pentru a participa la unul dintre cele mai asteptate festivaluri ale anului in Romania, Untold! Iata cum s-au imbracat petrecaretii!

Festival look la UNTOLD 2019

Editia din acest an a Festivalului Untold s-a incheiat dupa 4 zile in care sute de mii de oameni s-au distrat, la Cluj, in compania unora dintre cei mai tari artisti ai momentului. Petrecaretii nu s-au bucurat doar de muzica, ci au profitat de ocazile si pentru a etala unele dintre cele mai cool tinute de festival. Iata aici cateva dintre ele!

Cum s-a vazut UNTOLD pe Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lavi Vălean👸🏻 (@lavi.valean) on

 

View this post on Instagram

 

#untoldmagic

A post shared by Silviana Tudor (@silvianatudor) on

 

View this post on Instagram

 

🛁🎁

A post shared by Sami Vesa 💇💆 (@sammyvesa) on

 

View this post on Instagram

 

Am terminat cu ediția a cincea de @untoldfestival. E un festival care a crescut frumos în acești ani. ⁠ ⁠ Nu sunt de genul de persoană care să meargă la festival pentru capii de afiș. Sunt așa de multe scene și brand-uri care ofereau diverse experiențe.⁠ ⁠ Robbie Williams mi s-a părut cea mai bună investiție pe care au făcut-o pentru această ediție. Foarte multe scene sau improvizații de la diverse brand-uri. Practic era imposibil să te împarți. Am oscilat între scena Time și Alchemy unde am fost să ascult artiștii mei preferați/prieteni. ⁠ ⁠ Pe lângă acest lucru m-am plimbat mult în interiorul festivalului pentru a întelege mai bine brand-urile partenere și ce fel de experiență oferă.⁠ ⁠ ⁠ Revin cu mai multe detalii despre această ediție într-un articol pe blog⁠.⁠ ⁠ Ție ce ți-a placut cel mai mult la Untold ?⁠ ⁠ Foto 📸 @thestoryalist⁠ .⁠ .⁠ .⁠ #summerstyle #lookoftheday #currentlywearing #lookbook #nagylaszlo #menstyle #todayimwearing #clujnapoca #instafashion #outfitpost #styleforum #fashionpost #todaysoutfit #stilmasculin #casualstyle #ptoman #cluj #romania #untold #untoldfestival #untoldfestival2019 #untold2019 #untoldiscoming #untoldmagic #theworldcapitalofnightandmagic #5yearsanniversary #codexofmagic #untoldpeople #itsmagic #techismagic

A post shared by Laszlo Nagy (Stil Masculin) (@stilmasculin) on

 

View this post on Instagram

 

⛓Sunshine on my mind⛓

A post shared by ℬ𝒾𝒶𝓃𝒸𝒶𝒶𝒶 𝒯𝒽ℯℴ 𝒹ℴ 𝓇𝒶𝒶𝒶💉 (@bianca__theodora) on

 

View this post on Instagram

 

Untold, you were amazing!! 💙 See u next year ⚡⚡

A post shared by BEAUTY FAIRY☄ (@andreea.enachee) on

Scrie un comentariu