Evenimente

Festival de street food la ParkLake in weekend

Scris de Alexandru Manea

In perioada 14 – 17 iunie, ParkLake Shopping Center gazduieste cea de-a treia editie a Street Food in the Park. Evenimentul va avea loc in ParkLake Garden, iesirea spre parcul Titan, si va reuni numeroase camionete colorate pline cu zeci de preparate delicioase si surprinzatoare. In plus, concerte cu muzica live vor anima trei dintre cele patru seri de festival.

Festival de street food la ParkLake in weekend

Organizat de ParkLake Shopping Center, in colaborare cu Gourmet Entertainment, Street Food in the Park ii are ca actori principali pe cei mai cunoscuti si apreciati vendori ale caror preparate culinare cu siguranta vor cuceri publicul: Beanz Café, Betty Ice, Big John Foodtruck, Burger Peter, Crepes Charmees, Fane Curcanu’, Gourmet Street Food, La Finca Alioli, Meat Busters, Prosecco Van, Smokin’ Pig, Steakaway si Via Gofreria.

Burgeri, sandwich-uri, clatite, placinte, fripturi, paella si multe alte delicii asteapta sa fie savurate de gurmanzi pe terasa, sau chiar pe iarba, intr-o autentica atmosfera de picnic. Acestea vor constitui, cu siguranta, masa perfecta de weekend cu prietenii sau in familie, mai ales ca vor fi completate cu spectacolele inedite in aer liber pregatite de trei dintre cele mai apreciate trupe autohtone.

Participantii sunt asteptati sa se distreze pe ritmurile concertelor live sustinute de catre trupele Vama (joi, 14 iunie), Vita de Vie (vineri, 15 iunie) si Zdub si Zdub (sâmbata, 16 iunie), incepând cu ora 20:00.

Street Food in the Park este organizat cu sprijinul Rompetrol, Timisoreana, PepsiCola si PRO FM, iar accesul la eveniment este gratuit.

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar si programul complet gasiti pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Despre autor

Alexandru Manea

1 comentariu

Scrie un comentariu