Stiri Interne

Ferma vedetelor se mută în India? Ultimele zvonuri!

Scris de Alexandru Manea

Anul acesta noul sezon al reality show-ului de la Pro TV, Ferma Vedetelor, s-ar putea filma tocmai în India, țara în care locuiește, de ani buni, prezentatoarea lui, Iulia Vantur. Iată ce se zvonește.

Ferma Vedetelor se mută în India? Astfel se zvonește de ceva vreme. Conform Click, producătorii iau în calcul posibilitatea ca întreaga echipă a emisiunii și toți invitații să petreacă multe săptămâni în India, țara în care locuiește și prezentatoarea show-ului, Iulia Vântur.

Anii trecuți Ferma Vedetelor s-a filmat în pădurea de la Cocani, judeţul Dâmboviţa aproape de București, apoi în Cipru, lângă Larnaca.

Anul acesta s-a luat în calcul varianta de a se filma undeva lângă Maramureș, luând în calcul costurile de producție mai mici.

Iată că, mai nou, se vehiculează că ar fi șanse să se renunțe la Maramureș pentru a muta întreaga echipă în India, lângă Mumbai, metropola în care locuiește prezentatoarea show-ului, Iulia Vântur, alături de partenerul ei, Salman Khan.

Negocierile cu vedetele participante în sezonul 2017 sunt în toi. Conform sursei, ar fi șanse mari să îi vedem la Pro TV, printre alții, pe Roxana Ciuhulescu, Majda Aboulumosha, Dragos Mostenescu, Aneta Stan.

Taking this beautiful girl for a ride #cheesegirl #horseriding #greenfield #nature #loveit #

A post shared by Iulia Vantur Official Account (@vanturiulia) on

Scrie un comentariu