Stiri Interne

Ferma Vedetelor 2017. Vine Iulia Vantur din India sa prezinte?

Scris de Alexandru Manea

Noul sezon Ferma Vedetelor este gata de start. Filmarile vor avea loc undeva in apropoiere de Sibiu si se zoneste ca sunt sanse mari ca prezentatoarea sa fie din nou Iulia Vantur, ea urmand sa se intoarca in tara din India. Iata cine se afla printre concurenti.

Ferma Vedetelor 2017. Vine Iulia Vantur din India sa prezinte?

Noul sezon Ferma Vedetelor va fi difuzat de Pro TV in curand. Filmarile vor incepe luna aceasta undeva in apropiere de Sibiu si vor dura aproape doua luni. Se zvoneste ca sunt sanse mari ca prezentatoarea emisiunii sa fie tot Iulia Vantur, ea urmand sa se intoarca in tara din India pentru acest proiect.


Ramane de vazut daca frumoasa blonda va aparea din nou pe sticla la Pro TV in conditiile in care se afla in plina campanie de mediatizare la Bollywood si pare ca are in agenda suficient de multe proiecte pentru a ramane acolo.

Raw selfie #fresh #healthy #fruits #juice #enjoy #

A post shared by Iulia Vantur Official Account (@vanturiulia) on


Conform Click, printre concurentii noului sezon Fema Vedetelor se afla, anul acesta, DJ Wanda, Patrizia Paglieri si Aneta Stan, vedete cu personalitati diferite si cu un simt al umorului dezvoltat, ce vor transforma emisiunea intr-una de succes.

Scrie un comentariu