News

Fergie o apara pe Aguilera: „Suntem doar oameni”

Scris de Christian Stan

Dupa ce Christina Aguilera a gresit cateva versuri din Imnul Statelor Unite ale Americii, Fergie sare in apararea cantaretei si a declarat pentru un post de radio ca presiunea prestatiei de la Super Bowl este uriasa si ca a gresi este uman.

Christina Aguilera a fost invitata sa cante Imnul SUA, ieri in deschiderea finalei Super Bowl, insa din cauza emotiilor cantareata a incurcat cateva versuri. Imediat dupa show, Christina a emis o declaratie de presa in care si-a cerut scuze pentru greseala si a pretins ca totul s-a datorat emotiilor foarte mari.

In pauza dintre cele doua reprize ale meciului a cantat trupa Black Eyed Peas, iar imediat dupa show Fergie a sarit in apararea lui Aguilera. „Eu o inteleg complet. Christina este una dintre cele mai bune cantarete ale lumii, iar nimeni nu poate sa-i ia acest dar. Presiunea unei asemenea performante este insa foarte mare. Suntem si noi doar niste oameni”, a precizat Fergie.

Mai mult, Fergie a admis ca ea insasi a falsat in timpul recitalului de 30 de minute. „Cateva note inalte nu am putut sa le ating, iar astfel am falsat. M-am distrat insa de minune la Super Bowl. Este incredibil sa canti la un asemenea eveniment. Este genul de senzatie pe care o ai odata in viata”.

Scrie un comentariu