News

Fergie o apara pe Aguilera: „Suntem doar oameni”

Scris de Christian Stan

Dupa ce Christina Aguilera a gresit cateva versuri din Imnul Statelor Unite ale Americii, Fergie sare in apararea cantaretei si a declarat pentru un post de radio ca presiunea prestatiei de la Super Bowl este uriasa si ca a gresi este uman.

Christina Aguilera a fost invitata sa cante Imnul SUA, ieri in deschiderea finalei Super Bowl, insa din cauza emotiilor cantareata a incurcat cateva versuri. Imediat dupa show, Christina a emis o declaratie de presa in care si-a cerut scuze pentru greseala si a pretins ca totul s-a datorat emotiilor foarte mari.

In pauza dintre cele doua reprize ale meciului a cantat trupa Black Eyed Peas, iar imediat dupa show Fergie a sarit in apararea lui Aguilera. „Eu o inteleg complet. Christina este una dintre cele mai bune cantarete ale lumii, iar nimeni nu poate sa-i ia acest dar. Presiunea unei asemenea performante este insa foarte mare. Suntem si noi doar niste oameni”, a precizat Fergie.

Mai mult, Fergie a admis ca ea insasi a falsat in timpul recitalului de 30 de minute. „Cateva note inalte nu am putut sa le ating, iar astfel am falsat. M-am distrat insa de minune la Super Bowl. Este incredibil sa canti la un asemenea eveniment. Este genul de senzatie pe care o ai odata in viata”.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu