Stiri externe

Marimea conteaza! De ce vor femeile parteneri mai inalti decat ele!

Scris de Administrator

Recent, a fost realizat un studiu ce demonstreaza ca, in vreme ce pentru majoritatea barbatilor inaltimea nu reprezinta un criteriu esential in selectia unei potentiale partenere, pentru multe dintre femei, este foarte important ca barbatul ce le sta alaturi sa fie cat mai inalt!

marimea-conteaza

Se pare ca exista niscaiva adevar in zicala conform careia marima conteaza! Nu este insa vorba despre marimea „barbatiei”, ci despre inaltimea partenerului, care conteaza foarte mult pentru o femeie, dupa cum arata un studiu recent publicat in „Journal of Family Issues”.

Prima parte a studiului arata ca foarte putini barbati, mai exact doar 13.5%, spun ca ar accepta sa iasa in oras doar cu femei mai mici de inaltime decat ei. Cand vine vorba insa despre reprezentantele sexului frumos, jumatate din ele au declarat ca ar accepta strict parteneri mai inalti decat ele.

Partea a doua a studiului nu face altceva decat sa intareasca descoperirile deja mentionate. Intre cei care au raspuns chestionarului, si care 45 erau barbati si 131 femei, doar 37% dintre cei de sex masculin au mentionat ca inaltimea partenerei conteaza, in vreme ce 55% dintre doamne si domnisoare vor doar parteneri inalti!

Scrie un comentariu