News Style Radar

Femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, adorata de Giorgio Armani

Scris de Alexandru Manea

Daniela Aciu, femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, este adorata de Giorgio Armani. Cariera modelului roman este in plina ascensiune, dovada fiind numarul mare de prezentari de moda din ultima perioada. Cele mai importante case de moda „s-au batut” pentru ca romanca sa defileze pe podium. Armani, Roberto Cavalli, Ermano Scervino si Zuhair Murda sunt doar cateva dintre marile nume pentru care a prezentat Daniela.

Daniela Aciu

Originara din Zalau, Daniela are 1,81 inaltime si o lungime impresionanta a picioarelor, de 123 de cm. Astfel, Roxana Ciuhulescu si titulatura de „femeia cu cele mai lungi femei din Romania” sunt istorie, titlul fiind acum principala carte de vizita a Danielei. Asa cum era de asteptat, dimensiunile ei sunt un atu in lumea modelingului iar contractele mari vin pe banda rulanta.

Daniela Aciu Paris

Anul a inceput in forta pentru Daniela, cu prezentari la Haute Couture Paris Fashion Week. A urmat apoi New York unde, impreuna cu marile modele ale momentului, Gigi Hadid, Kendall Jenner sau Taylor Hill, Daniela a urcat pe podium pentru nume importante din lumea modei. A uimit insa pe toata lumea in momentul in care a imbracat rochiile lui Zuhair Murad.

Daniela Aciu Ermano Scervino

Daniel a facut furori si la Milano, unde nu a ratat nicio prezentare importanta. Casa de moda Armani a convocat-o pentru al treilea an consecutiv. De asemenea, a urcat pe podium pentru Roberto Cavalli, Ermano Scervino si Elisabeta Franchi. 

Daniela Aciu Reem Acra

Romanca nu si-a inceput cariera de modeling la o varsta frageda, dar a atins culmile succesului imediat ce a plecat din tara. Pe Giorgio Armani l-a cucerit de la primul casting, urmand apoi o perioada de trei luni in care a avut oportunitatea sa lucreze cu echipa casei de moda.

Daniela Aciu Sorin Brotnei

Daniela Aciu a intrat in atentia presei de scandal din Romania in 2014, in timpul relatiei cu fostul membru Akcent, Sorin Brotnei. Relatia tumultoasa s-a incheiat insa din cauza zvonurilor ca artistul ar fi inselat-o. Cu toate acestea, Sorin Brotnei a marturisit mereu ca tin legatura si regreta ca nu au ajuns in fata altarului, fiind femeia vietii lui. 

Scrie un comentariu