Stiri Interne

Fata fără mâini de la Românii au Talent. Povestea ei de viață.

Scris de Alexandru Manea

Lorelai Moșneguțu, adolescenta de 14 ani care s-a născut fără mâini, a oferit cel mai emoționant moment de la Românii au Talent, interpretând la voce și cântând la pian cu degetele de la picioare. Iată povestea ei de viață.

Fata fără mâini de la Românii au Talent

Lorelai Moșneguțu are o poveste de viață impresionantă. Născută fără mâini, a fost abandonată de părinții ei la scurt timp după naștere, iar la vârsta de două luni a fost adoptată de o asistentă maternală, pe nume Veronica Pârvulescu, căreia îi spune Mama Vio.

În ciuda handicapului, Lorelai a dovedit că este o învingătoare. Dacă până la vârsta de trei ani nu a vorbit și nu a mers până la vârsta de patru ani, ulterior a reușit să învețe să scrie și chiar să cânte la pian cu degetele de la picioare.

Golden buzz la #romaniiautalent si un exemplu ca totul este posibil cand vrei 🌟⭐️🌟⭐️🌟👏🏻👏🏻👏🏻

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent) on


A scris până acum patru cărți despre personalitățile culturale pe care le-a întâlnit, cărți redactate cu degetele sale de la picioare.

A învățat să cânte și la orgă, a scris 10 cărți de poezii și a participat la olimpiade de biologie și geografie, participări soldate cu multe reușite: a acumulat până acum 50 de diplome şi 25 de trofee

Scrie un comentariu